Panerede squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Squashen skæres i ½ cm. tykke skiver.
Dyp hver skive i sammenpisket æg og paner dem i rasp, vi har brugt Panko rasp, bland evt. revet parmesanost i. Steges på hver side i smør til de er gyldne. Serveres som tilbehør til bagte eller stuvede grønsager. |
|
Opskriften er vist 9962 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne