Panerede squash næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 751 (178 kcal)
KJ pr. Pers. 187 (44 kcal)
Vægt ialt 570 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 131 KJ (31 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 2.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)