Lammeragout med peberfrugter og tomater
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Varm olien op i en gryde og vend det pillede udskivede løg og det finthakkede hvidløg heri, uden at det tager noget videre farve.
Skær kødet i mundrette stykker og svits dem gyldne på alle sider i samme gryde.
Flå tomaterne, hold dem et øjeblik i koghedt vand, så går det nemt, del dem i både og kom dem ned til kødet i gryden sammen med timian, laurbær og ingefær. Læg låg på og lad tomaterne snurre møre, det varer 4-5 minutter. Kom så meget vand eller bouillon ved at kødet næsten er dækket. Lad ragouten stå og snurre et kvarter, smag til med salt og peber og lad den snurre færdigt, dvs. endnu en halv time til tre kvarter. Smelt imens smørret i en anden gryde. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner, skær dem i strimler og snur dem møre i smørret, det varer omkring 20 minutter, hvis strimlerne er en halv cm. brede og varmen temmelig svag. Kom evt. lidt mere smør ved, hvis det ser for tørt ud. Tag kødet op af sovsen, si den og bland det meste af den med ris og peberfrugt. Top det op i en bunke på et stort, halvdybt fad, lav en fordybning i midten, kom kødet heri og hæld resten af sovsen over. Server straks. |
|
Opskriften er vist 9147 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne