Hotch-potch suppe

Hotch-potch suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse supper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
750 g.lammebryst
1.5 l.bouillon
2 spsk.smør eller margarine
0.5 spsk.hvedemel
0.5 selleri
1 pastinak
1 stor gulerod
2 løg
 salt
 peber
1 porre
0.5 dl.hakket persille
 
Opskrift:
Hug brystet igennem et par steder og kog det næsten mørt i bouillonen. Tag brystet op og tag kødet fra benene. Skær kødet i ensartede bidder.

Brun kødstykkerne i fedtstof i gryden. Drys lidt mel over. Rens selleri, pastinak og løg, og skær dem i terninger. Tag kødet op af gryden og svits grønsagsterningerne heri. Kom kødet i gryden igen og hæld bouillonen over. Krydr og lad suppen koge færdig ca. 15 min. Drys med fintsnittet porre og persille.

Servér i varme suppetallerkener eller kopper.

Tips:

Tilberedningstid: Ca 1½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 9142 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-04 17:20:24
Hvilken slags bouillon skal brystet koges i? Hvis det er lammebouillon, smager det så ikke for meget af lam? Håber nogen kan svare hurtigt ;-)