Hotch-potch suppe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Oprindelsesland : Skotland Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Hug brystet igennem et par steder og kog det næsten mørt i bouillonen.
Tag brystet op og tag kødet fra benene.
Skær kødet i ensartede bidder.
Brun kødstykkerne i fedtstof i gryden. Drys lidt mel over. Rens selleri, pastinak og løg, og skær dem i terninger. Tag kødet op af gryden og svits grønsagsterningerne heri. Kom kødet i gryden igen og hæld bouillonen over. Krydr og lad suppen koge færdig ca. 15 min. Drys med fintsnittet porre og persille. Servér i varme suppetallerkener eller kopper. Tips: Tilberedningstid: Ca 1½ time. |
|
Opskriften er vist 9141 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2012-04-04 17:20:24 Hvilken slags bouillon skal brystet koges i? Hvis det er lammebouillon, smager det så ikke for meget af lam? Håber nogen kan svare hurtigt ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne