Torsk i fad med ostesovs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : ms-mini Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg den frossent spinat i bunden af fadet og pres ca. en halv citron over.
Krydder m/salt og peber.
Lav en opbagt hvid sovs med fløde og mælk og kom osten i og rør godt til osten er smeltet.
Kom ca. halvdelen over spinaten.
Læg torskefileterne over pres resten af citronen over og krydder med salt og peber.
Hæld resten af ostesovsen over.
Stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader C i ca. 20-25 minutter den skal være gylden i toppen. Tips: Spises med kartofler gerne aspargskartofler |
|
Opskriften er vist 40363 gange,
og udskrevet 792 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-25 20:52:15 Jeg bruger ofte stødt muskat sammen med spinat og hvid sovs. Det smager skønt anonym - 2009-11-25 20:30:55 Spidskommen i spinat med sovs giver god kraftig smag Berenkuil - 2006-12-18 20:18:35 Retten smagte udemærket men var ligesom en lille smule for tam til min smag, manglede lige det sidste pift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne