Torsk i fad med ostesovs

Torsk i fad med ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ms-mini

Indsendt :      Red :
Torsk i fad med ostesovs, billede 4 Torsk i fad med ostesovs, billede 1 Torsk i fad med ostesovs, billede 2 Torsk i fad med ostesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5-700 g.torskefilet
400 g.frossen stuvede spinat
1 citron
150 g.revet ost
5 dl.piskefløde
3 dl.mælk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg den frossent spinat i bunden af fadet og pres ca. en halv citron over. Krydder m/salt og peber. Lav en opbagt hvid sovs med fløde og mælk og kom osten i og rør godt til osten er smeltet. Kom ca. halvdelen over spinaten. Læg torskefileterne over pres resten af citronen over og krydder med salt og peber. Hæld resten af ostesovsen over.

Stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader C i ca. 20-25 minutter den skal være gylden i toppen.

Tips:

Spises med kartofler gerne aspargskartofler





karakterer:
Opskriften er vist 40448 gange,
og udskrevet 792 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-25 20:52:15
Jeg bruger ofte stødt muskat sammen med spinat og hvid sovs. Det smager skønt

  -   2009-11-25 20:30:55
Spidskommen i spinat med sovs giver god kraftig smag

  -   2006-12-18 20:18:35
Retten smagte udemærket men var ligesom en lille smule for tam til min smag, manglede lige det sidste pift