Kalvemedaljoner med kikærter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret på en pande. Sauter ærterne få minutter. Tilsæt løg, hvidløg og halvdelen af persillen. Sauter endnu 5 minutter. Rør af og til. Tag det af panden og hold det varmt.
Tilsæt smørret og olien. Steg medallionerne 6-8 minutter på hver side. Smag til med salt og peber. Hæld cognac på. Flamber i 30 sekunder. Tag medallionerne af panden. Bland fløden i pandesaften. Småkog i 3 minutter. Hæld ærteblandingen ovenpå medallionerne. Hæld sovs over. Strø persille på og server. |
|
Opskriften er vist 11122 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne