Fiskefilet Florentine

Fiskefilet Florentine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
225 g.frosset spinat hakket
40 g.diætmargarine
50 g.champignon i skiver
50 g.forårsløg hakket
140 g.havremel
1 æggehvide pisket
1 tsk.salt
0.5 dl.citronsaft
8 torskefileter á 125g
 paprika
 
Opskrift:
Tø spinaten op og gem væden.

Smelt margarinen på en mellemstor stegepande og svits champignon og løg over middel varme i 3-4 minutter. Tilsæt havremel, æggehvide, salt, 2 spsk citronsaft, og spinat med væden. Bland det godt.

Fordel blandingen jævnt over fileterne og rul dem sammen om fyldet.

Læg dem med samlingen nedad i en slip-let-bradepande. Stænkes med resten af citronsaften og drysses med lidt paprika. Dæk dem med folie og stil dem i ovnen ved 190 grader i ca. 25 min., eller til fisken går let fra hinanden, når man prikker til den med en gaffel.





karakterer:
Opskriften er vist 40844 gange,
og udskrevet 565 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-08 19:36:42
Jeg synes ikke rigtig at den virker. Det med havremelet blev bare en klæg masse. Vil I evt. være venlige, at uddybe hvordan den blanding skal fungere?