Fiskefilet Florentine
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Tø spinaten op og gem væden.
Smelt margarinen på en mellemstor stegepande og svits champignon og løg over middel varme i 3-4 minutter. Tilsæt havremel, æggehvide, salt, 2 spsk citronsaft, og spinat med væden. Bland det godt. Fordel blandingen jævnt over fileterne og rul dem sammen om fyldet. Læg dem med samlingen nedad i en slip-let-bradepande. Stænkes med resten af citronsaften og drysses med lidt paprika. Dæk dem med folie og stil dem i ovnen ved 190 grader i ca. 25 min., eller til fisken går let fra hinanden, når man prikker til den med en gaffel. |
|
Opskriften er vist 40930 gange,
og udskrevet 567 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Leif Møller - 2008-11-08 19:36:42 Jeg synes ikke rigtig at den virker. Det med havremelet blev bare en klæg masse. Vil I evt. være venlige, at uddybe hvordan den blanding skal fungere? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne