Farseret kalvemørbrad
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i.
Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 grader C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 31414 gange,
og udskrevet 611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-18 10:35:12 Jeg lavede denne her og kunne ikke få fat i fedtnettet. Så jeg pakkede mørbraden ind i kyllingekødet og puttede bacon ovenpå og i et ildfast fad. Uhm Den her ret gjorde lykke hos mine gæster. anonym - 2007-11-14 10:57:32 tilbehør Kaj Agner - 2007-11-07 09:12:16 Det er en god idé at bruge tynde baconskiver i stedet for fedtnet. Per - 2005-01-01 01:01:01 Fedtnet er en hinde der sider omkring maven på en gris, og det kan købes hos slagteren, men skal nok bestilles først anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad er FEDTNET og hvor købes det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne