Saltindbagt kalvemørbrad
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Kom salt på bunden af en bradepande og sæt mørbrad ovenpå, hæld 1 kg. salt ovenpå og sæt straks i en varm ovn ved 200 grader. Giv den 45 minuter og server i selve bradepanden.
Inden du kan spise kødet skal du selvfølgeligt fjerne saltet, men det er nu dejlig nemt, fordi det bliver hårdt. Brug en kniv til at skere rundt om kødstykket.
Server med pommefrites, ali-oli og brød eller brug det koldt (fintskåret) som pålæg. |
|
Opskriften er vist 21072 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2014-01-01 12:09:13 45 min er ALT FOR LANG TID :-( havde købt noget super kød på torvet. Det var total gennemstegt Ib - 2009-12-04 21:33:38 Kan evt langtids steges i en saltdej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne