Torskelasagne
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg svitses klare i olien. Tilsæt tomatpuré og tomater. Krydr med salt, peber og merian. Lad sovsen koge ind i 20 min.
Margarine smeltes og røres med mel. Spæd med mælk. Kog igennem og smag til med ost, salt og peber. Fileterne lægges i et ovnfast fad, derpå bechamelsovs, lasagneplader, tomatsovs. Slut med bechamelsovs og reven ost. 200º i 30-40 min. |
|
Opskriften er vist 14638 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne