Vild torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 82286 gange,
og udskrevet 3298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2018-08-26 13:24:37 Rigtig godt! damsen - 2011-09-08 19:01:46 Mums for en lækker ret. Havde dog ingen kokosmælk hjemme, så det blev erstattet af Milda 4%+ 4 - 5 dl minimælk. Havde heller ikke porre, men til gengæld et par forårsløg. Kirstine - 2011-05-02 19:32:27 Herlig ret. Måske den bedste fiskeret jeg har fået længe. Jeg tilføjede dog en anelse citronsaft, men tror den kunne blive endnu bedre med citrongræs. NYD DEN :) MUMS Kunne gå hen og blive en ynglingsret. Anette - 2011-04-28 16:09:12 Nok fordi der ikke er så mange der har stemt, så skal der ikke så meget til at trække den ene eller den anden vej Inge V. - 2011-04-03 18:03:17 Dejlig nem fiskeret. I stedet for torsk anvendte jeg havtaske, der er mere fast i kødet. Lidt underligt at retten er vurderet så lavt. G-Girl - 2009-03-15 10:30:05 Hvor mange personer er retten til?? Maria - 2008-12-29 21:50:42 Super lækker ret, alle kan lide den, selv dem der ikke er til fisk.. Anne-Marie Molzen - 2007-09-24 13:44:11 Endnu en favorit ret - det smager simpelthen fantastisk!! Annette - 2007-01-17 17:31:41 Selv ikke-fiskespisere kan lide denne ret. Sofie - 2005-01-01 01:01:01 dejlig nem ret anonym - 2005-01-01 01:01:01 Prøv ligeledes at skifte chillien ud med "Sambal Manis - det giver retten fylde og en rund og stærk smag. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Vi skiftede den ene gulerod med en persillerod og smagte sovsen til med thailandsk fiske sauce. Lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne