Torskelasange
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : majken lorentsen Indsendt : |
|
|
kartoflerne skrælles og skæres i skiver
spinaten optøges i gryde
halvdelen af kartoflerne lægges i et ildfast fad
her på lægges halvdelen af spinaten
og så torskefilerne der krydders med salt peber og paprika
og så resten af spinaten
derefter sluttes med de sidste kartoffel skiver
hæld piskefløden over og bag i ovnen ved 200 grader i ca 35 minutter
Tips: serveres med flutes og grøn salat ell råkost i stedet for salaten |
|
Opskriften er vist 8200 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mia andersen - 2005-01-01 01:01:01 smager super dejligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne