Torskelasange

Torskelasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : majken lorentsen

Indsendt :     

Ingredienser:
6 bage kartofler
4-6 torskefiler
1 posefrossen spinat
 salt
 peber
 paprika
2.5 dl.piskefløde ell mini mælk
 
Opskrift:
kartoflerne skrælles og skæres i skiver spinaten optøges i gryde halvdelen af kartoflerne lægges i et ildfast fad her på lægges halvdelen af spinaten og så torskefilerne der krydders med salt peber og paprika og så resten af spinaten derefter sluttes med de sidste kartoffel skiver hæld piskefløden over og bag i ovnen ved 200 grader i ca 35 minutter

Tips:

serveres med flutes og grøn salat ell råkost i stedet for salaten





karakterer:
Opskriften er vist 8200 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
smager super dejligt