Baronens sølvbøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : bibber1 Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen formes til bøffer og lægges i et stykke stanniol.
Hakket løg og æble skåret i små stykker svitses på panden og læggen oven på bøfferne. Herefter foldes stanniolen omkring bøfferne og sættes i ovnen i ca. 10-12 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Og voila en herlig duft breder sig når foliebakkerne åbnes. Velbekomme. Tips: Nemt og billigt at tilberede. |
|
Opskriften er vist 53583 gange,
og udskrevet 767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Lennarth - 2012-12-10 19:02:52 ja de der 10-12 minutter skal minimum fordobles - de får 30min her så burde de være færdige. Som tilbehør laver jeg våde kartofler i paprika og salt, ærter og bearnaise sovs. Lisa - 2012-06-05 10:28:01 Synes det lyder godt så nu er Fars Dags-aftensmad hjemme!Dog med nogle ændringer!Jeg vil nok stege bøfferne lidt først :-) hr. h - 2012-05-17 19:27:47 enig med rona, hvis man gir det ca. 25-35 min er de perfekte.dog ang. løgende bliver næppe rå hvis man har dem på panden først som opskriften siger ;) Rona Irene Dhyrbye - 2012-01-03 07:21:36 10 - 12 minutter er langt fra nok i ovnen, de skal have mindst 30 min medmindre man ønsker helt rå bøffer og rå løg. Lillemor - 2009-06-07 18:06:46 Hvad er forslag til tilbehør ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne