Enebærgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær svinekødet i tynde strimler. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig.
Læg alt kødet tilbage i gryden. Knus enebær og rosmarin og tilsæt det til kødet. Kom piskefløde, Creme fraiche, salt og peber i, og lad retten småsnurre under låg ved svag varme, ca. 1 time. Smag til og tilsæt kulør. Retten kan evt. jævnes. Serveres med Kartoffelmos se opskrift her eller bagt kartoffelmos, se opskrift her |
|
Opskriften er vist 366010 gange,
og udskrevet 8628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (77 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2021-10-27 21:30:28 Meget god den sultne kartoffel - 2020-10-30 13:03:15 himmelsk Hap - 2012-07-16 14:48:51 Prøv at tilsætte et stykke blåskimmelost. Samt ristede svampe og bacon inden servering, så er det et helt festmåltid. Stine - 2011-10-19 14:43:13 Kan virkelig anbefale denne ret omend jeg aldrig har puttet rosmarin i. og så smager det fantastisk med vildsvin. Gitte - 2010-02-18 13:37:50 lækker gryderet... prikken over i´et er at komme pikantfløde ost i istedet for fløde:-) guf!! Smed - 2009-11-16 17:19:15 Jeps...denne opskrift duer. Har brugt den flere år. Den er også super med Ris. RenÉ - 2009-10-04 16:53:40 En ret der altid falder i god jord. God fornøjelse Birgit - 2009-03-23 18:14:17 Det er en meget børnevenlig gryderet, uden en hel masse ting, som de alligevel ikke kan lide. Super god Daisy - 2005-01-01 01:01:01 Dette er den bedste opskrift der findes, den er bare så lækker. Malene - 2005-01-01 01:01:01 Den er simpelthen bare rigtig lækker. Jeg er normalt ikke meget for gryderetter, men denner er bare rigtig god. Den skal prøves! Jan - 2005-01-01 01:01:01 Det er bare lækkert. Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 En utrolig lækker gryderet, og tilmed let at lave. Det er ikke sidste gang jeg skal prøve den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne