Kogt lammebryst med vintergrønsager
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : |
|
|
Lammebrystet udbenes og krydres med salt og peber samt grofthakket, bredbladet persille. Snør lammerullen sammen med bomuldsgarn.
Suppevisk og den ene gulerod klargøres, lægges i en gryde sammen med kødet og dækkes lige netop med koldt vand. Bringes i kog og skummes. 1 spsk salt og hele peberkorn tilsættes. Lad det koge ganske sagte ca. 1 time. Herefter tilsættes grøntsagerne: gulerødderne skåret i kvarte, sellerien i fingertykke stænger og fennikler i kvarter. Hvis man ønsker kartofler kan disse også skæres i kvarter eller tykke skiver. Grøntsagerne koger med i ca. 15 min. Lav en opbagning af ca. 50 g smør og 1 lille spsk mel. Tilsæt varm suppe til passende konsistens og lad det koge godt igennem. Smag til med salt, peber og lidt reven muskatnød. Fjern tråd og skær rullen i ca. 1 cm tykke skiver. Anret kød og grøntsager i et halvdybt, varmt fad. Hæld lidt af sovsen over og server resten i en skål. Pynt med finthakket persille. |
|
Opskriften er vist 10006 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne