Indbagt lammemørbrad/filet
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Det er vigtigt at lammekødet er helt optøet inden stegning, ellers opnår kødet ikke den fulde mørhed. Optøes 24 timer ved stuetemperatur eller 2 dage i køleskab.
Bedste stegetemperatur er 200 °C. Svits mørbradene på panden, de skal forblive røde indeni, og afkøl dem. rens og tør champignons og skær dem i tynde skiver. svits dem i smeltet smør på panden. Tilsæt krydderierne, hvedemelet og til sidst fløden. lad det snurre 2-3 min. Afkøl jævningen. Sæt kødet på smørdejen og kom jævningen ind imellem kødstykkerne. Pensel kanterne med æg, luk dem med en gaffel og pensel dem igen med æg. Sæt i en 180°C varm ovn i ca. 30 min. Server f.eks. med glaserede gulerødder. |
|
Opskriften er vist 22092 gange,
og udskrevet 586 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anni Wacht - 2009-06-20 13:26:11 og skal det være en rund plade butterdej? diameter = rund Anni Wacht - 2009-06-20 13:24:47 Skal sovsen pakkes med ind i butterdejen. hvis det er meningen, er det så ikke en fars og ikke en sovs? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne