Marineret lammemørbrad på spyd
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres i 1 cm tykke skiver. Marinaden røres sammen og hældes over kødet og sættes i køleskabet i 2 timer. Løgene koges 5 minutter og pilles. Tomaterne skæres i kvarte. Kød, tomat og løg sættes skiftesvis på små grillspyd. Steges i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter. Vendes undervejs.
Serveres med løse ris eller pasta og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 19003 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne