Krydret vintergryde med lammekød
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Sauter løgene indtil de er klare i olivenolie. Tilsæt hakket hvidløg, gulerødder og persille. Lad det svitse videre et par min. tilsæt lidt frisk revet ingefær, karry, sød chili, et par kardemommebælge og 1 kanelbark samt salt og peber. Læg de svitsede grøntsager op på en tallerken.
Skær lammemørbradene ud og steg dem i olien fra grøntsagerne tilsæt evt. mere olie/smør. Når saften begynder at sive ud af kødstykkerne tilsættes de svitsede grøntsager og krydderier, samt fløde, 1 kanelbark, lidt rødvin. Lad retten simre små 10 min. Smag til og server med Krydrede løse ris a la Kasmir. |
|
Opskriften er vist 15300 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne & Louise - 2009-11-15 21:49:08 Super ret! Man kan også spise kartoffelmos til i stedet for ris. Der kan også tilsættes lidt ekstra væske, f.eks. vand, så kan det stå og simre lidt mens man laver kartoffelmosen;). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne