Lammemørbrad med rå marineret grønsager
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Man skyller og skræller knoldselleri og gulerødder. Skyller og rengøre porrer. Skyller og hakker timian. Skærer grønsagerne i julienne.
Ryster marinaden og smager den til med salt og peber. Man lægger grønsagerne i hver sin skål og hælder marinaden over. Stiller dem tildækket i køleskabet. Rør salt, peber og hakkede pistiacie kærnerne i det hakkede svine kød. Soigner mørbraderne og skærer dem op på langes. Bank dem ud med knyttet hånd og læg dem ved siden af hinanden og læg farsen på og rul sammen, så det bliver en roulade. Snør den sammen og brun den i en cucotte og stil den, i en forvarmet ovn ved 200° ca. 15 min. Imens hælder man grønsagerne op i sigter til afdrypning, inden anretning. Når kødet er færdig lægges det på et skærebræt. Lad kødet hvile i 15 min. inden man skærer det ud i skrå skiver. Anret det sammen med grønsagerne. Man kan server flutes til. |
|
Opskriften er vist 22052 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne