Lammemørbrad med rå marineret grønsager

Lammemørbrad med rå marineret grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
275 g.Lammemørbrad (2 stk.)
75 g.Hakket svinebov
5 g.Pistacie kærner
0.125 fedhvidløg
 
 Marinade:
1 dl.Eddike
1 dl.Solsikke olie
2 spsk.Akacie honning
0.125 bdt.Frisk timian
75 g.Gulerødder
0.125 knoldselleri
75 g.Porrer
 salt
 peber
 snor til snøring af lammemørbrad
 
Opskrift:
Man skyller og skræller knoldselleri og gulerødder. Skyller og rengøre porrer. Skyller og hakker timian. Skærer grønsagerne i julienne.
Ryster marinaden og smager den til med salt og peber.
Man lægger grønsagerne i hver sin skål og hælder marinaden over. Stiller dem tildækket i køleskabet.

Rør salt, peber og hakkede pistiacie kærnerne i det hakkede svine kød.
Soigner mørbraderne og skærer dem op på langes. Bank dem ud med knyttet hånd og læg dem ved siden af hinanden og læg farsen på og rul sammen, så det bliver en roulade. Snør den sammen og brun den i en cucotte og stil den, i en forvarmet ovn ved 200° ca. 15 min.

Imens hælder man grønsagerne op i sigter til afdrypning, inden anretning. Når kødet er færdig lægges det på et skærebræt. Lad kødet hvile i 15 min. inden man skærer det ud i skrå skiver. Anret det sammen med grønsagerne.
Man kan server flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 22052 gange,
og udskrevet 341 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu