Lammekødssuppe fra visengrad

Lammekødssuppe fra visengrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Oprindelsesland : Jugoslavien

JugoslavienIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.lammekød fra bov eller bryst
3 gulerødder
1 pastinak
2 porrer
100 g.ris
2-3 fedhvidløg
2 laurbærblade
50 g.smør
 salt
 peber
 
 Legering:
2.5 dl.piskefløde
1 æg
 
 Pynt:
1 bdt.Persille
 
Opskrift:
Grøntsagerne renses og hakkes i grove stykker.

Læg kødet i en gryde, hæld vand i så det dækker kødet og lad det koge i 30 min. Skum urenhederne fra og tag kødet op. Gem væsken

Kødet skæres i tern og svitses i smør De grofthakkede grøntsager tilsættes, og væsken kommes i gryden sammen med risene.

Kog suppen, til risene er møre. Det tager ca. 15 min. Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen

Legering:
Del ægget. Pisk æggeblommen sammen med fløden, og kom det i suppen

Suppen opvarmes igen, men den må ikke komme i kog





karakterer:
Opskriften er vist 11556 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu