Lammekødssuppe fra visengrad
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Oprindelsesland : Jugoslavien Indsendt : |
|
|
Grøntsagerne renses og hakkes i grove stykker.
Læg kødet i en gryde, hæld vand i så det dækker kødet og lad det koge i 30 min. Skum urenhederne fra og tag kødet op. Gem væsken Kødet skæres i tern og svitses i smør De grofthakkede grøntsager tilsættes, og væsken kommes i gryden sammen med risene. Kog suppen, til risene er møre. Det tager ca. 15 min. Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen Legering: Del ægget. Pisk æggeblommen sammen med fløden, og kom det i suppen Suppen opvarmes igen, men den må ikke komme i kog |
|
Opskriften er vist 11556 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne