Fyldt kalvemørbrad med hummerhalesauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : |
|
|
Mørbraden pudses fint, og med en skarp kniv skærer du mørbraden op på langs, så du får plads til hunnerhalerne, i forlængelse af hinanden.
Gem lidt hummerhaler til saucen.
Mørbraden rulles forsigtigt sammen og snøres med madsnor.
Marinaden røres sammen og hældes over mørbraden.
Lad den marinere i ca. 1 time, evt. i en plasticpose i køleskabet.
Gem marinaden til pensling under grilning.
Sauce: I en gryde smeltes smør, tilsæt fond, appelsinjuice og estragon. Saucen koger ind i ca. 5 minutter. Herefter tilsættes piskefløde og safran. Saucen simrer ved meget svag varme ca. 15-20 minutter. Tilsæt de resterende hummerhaler, smag til med salt, peber og sukker. Saucen stilles til side, indtil mørbraden er klar. Inden servering opvarmes sovsen og vendes med smør. Ved grillen: På en velsmurt rist brunes mørbraden på alle fire sider, i 2-3 minutter pr side. Over direkte varme. Pensl med den resterende olie/sojamarinade, når den vendes. Når mørbraden har den rigtige farve på alle sider, flyttes den til indirekte side, hvor den griller færdig i 15-20 minutter. Pensl med jævne mellemrum. |
|
Opskriften er vist 29470 gange,
og udskrevet 1134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne