Claus' Torsk i Karry
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Claus Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 158910 gange,
og udskrevet 6280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Lis - 2022-04-22 19:40:04 Lækker ret, hele familien kan lide. Lægger torsken (eller pengasius fillet) nederst, porrer ovenpå. Og har i dag brugt madlavningsfløde, som smagte (næsten) lige så godt. :-) Kim - 2017-07-02 17:31:49 Retten er ok, men ikke prangende. Palle - 2016-02-21 08:56:12 "Brænd" karryen, med lidt revet æble og ingefær. Hvis man har en foodprocessor Tilsæt lidt fint skivet gulerod sammen med groft skivet porre, og blancere dette ca. 4 minutter Gunnar - 2013-09-12 17:08:00 Dejlig nem og velsmagende ret - børnene elsker den. Jeg kan anbefale bulgur som alternativ til risene. Mette - 2012-08-11 14:08:08 Fantastisk velsmagende. Husk at drysse salt og peber på torsken, inden sovsen hældes på. Det bliver super lækkert. Jeg brugte også mindre karry. 3 spsk. er for stærkt for vores familie, men det var nu også bare en helt almindelig karry. Stella - 2012-02-19 08:12:24 Virkelig god ret - let at tilberede og velsmagende, blot skal den have mere end 20 min. i ovnen. amso - 2012-02-16 19:51:59 god opskrift, når man tænker på hvor let den er at lave. et super velsmagende måltid der kun tager et split sekund at bikse sammen. klaus - 2012-01-19 18:39:54 Klasse.... Sovsen kan varieres med mange andre krydderier.. Karen Elnegaard - 2012-01-11 09:10:01 Saucen er meget tynd. Det vil være en god idé at komme lidt jævning i. Ellers en supergod ret :) Ruth j - 2010-05-17 16:43:18 Den er super god og nem jeg har mange gange lavet den ovnklar dagen før,smager fantastisk Niels - 2010-05-09 18:55:37 Med 3 spsk. mild karry fra Fakta er retten uspiselig. Måtte lave sovsen om med 3 tsk. meni - 2010-02-22 08:37:32 Efter min mening skal porrerne kun koges ca. 5 minutter, ellers bliver de alt for blattede. Tine - 2009-12-01 10:45:21 Lækker ret! Prøv at svitse porrerne i lidt oliven olie inden de kommes i fadet, det giver en super nøddesmag og det passer rigtig godt til torsken. Grete - 2008-02-16 12:06:33 Meget lækker og velsmagende, jeg serverede ris til Lahrs - 2005-01-01 01:01:01 Ovenstående er en fantastisk kombination. En anden smagfuld variant er at udskifte fløden (den der sætter sig) med en light kokusolie. Kenneth - 2005-01-01 01:01:01 Super velsmagende og meget nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne