Claus' Tosk i chilli tomat sovs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Claus Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at lave tomat sovsen.
Skær løget i tynde skiver og sammen med den gule peber, ligeledes i tynde strimler, svits dem kort. Kom tomaterne i og dernæst smør, citronsaften, salt, peber og chili. Lad det simre lidt og smag det så til. Så anbringer du torsken i et oliet fad og hælder sovsen over. Det er vigtigt at sovsen dægger torsken ellers bliver den lidt tør. Overdæk fadet med stanniol og så skal den ind i ovnen i ca. 15-20 minutter på 200 grader C. alm. ovn. Server med ris. Tips: Du kan altid se når en fisk har fået får meget for så kommer der "skum" (æggehvide stoffer) mellem fiske flagerne. Fisken er super god hvis flagerne skiller pænt uden at der er hvidt skum ved eller imellem. |
|
Opskriften er vist 30049 gange,
og udskrevet 1190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2013-02-24 20:08:34 Super god og ligetil opskrift. Havde ikke peberfrugt, så brugte reven gulerod i stedet, hvilket virkede godt. Tog en hel chili, delte den på langs og fjernede kernerne, svitsede chilien sammen med løg og gulerod. Fjernede chilien inden jeg hældte sovsen over torskefiletterne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne