Hindbærsnitter 02

Hindbærsnitter 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

KonditoriRet : Konditori - Snitter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : rising sun

Indsendt :      Red :
Hindbærsnitter 02, billede 4 Hindbærsnitter 02, billede 1 Hindbærsnitter 02, billede 2 Hindbærsnitter 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.hvedemel
300 g.margarine
100 g.flormelis
1 æg
 
 højst et glas hindbærmarmelade
 evt. glaseres med glasur og krymmel
 
Opskrift:
Ingredienserne blandes sammen. Dejen rulles ud i pladens størrelse, lægges på og deles på langs i fire dele. Bages derefter i ca. 15 minutter ved 220 grader C. alm. ovn.

Lægges sammen med hindbærmarmelade og glaseres med hvid glasur. Til sidst kan man drysse krymmel på som pynt. Skæres ud i små firkanter.

Bestem selv hvor meget marmelade du ønsker at komme imellem. Det samme gælder antallet af hvor mange stk. man ønsker. Jo mindre des flere.

Tips:

Nydes til kaffen af voksne.
Nydes til kakaoen af børn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hindbærsnitter

karakterer:
Opskriften er vist 156327 gange,
og udskrevet 2972 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (407 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-02-15 13:35:01
Jeg lægger dem sammen inden bagning og så bliver opskriften perfekt👍

  -   2017-03-20 06:27:36
Super gode og nemme at lave :-P

  -   2017-01-10 06:32:41
De er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lækre... mums :-P

  -   2015-09-22 12:40:45
Kan de frydes ?

  -   2014-08-10 16:18:30
Rigtig god opskrift, kan varmt anbefales herfra! :-)

  -   2013-08-18 20:17:06
Der er godt nok ikke meget smag i dem - prøv at tilsætte vanillesukker. Ellers kan Mette Blomsterbergs hindbærsnitter varmt anbefales - de er bare super gode! :)

  -   2013-08-02 13:19:23
Hvor mange snitter bliver det ca?

  -   2013-06-25 16:14:18
Wauw, vi er imponeret! Virkelig fuldstændig helt igennem fantastiske!!!!!!!!!!!!! :)))

  -   2013-06-07 11:44:55
En ide er at rulle dejen ud mellem 2 stykker bagepapir og lægge det i køleskabet min 15 min. Så knækker det ikke så nemt når man laver hindbærsnitterne.

  -   2013-06-05 13:46:00
Skal de 100 gr. flormelis ned i dejen, eller er det til glasuren? :-)

  -   2013-02-16 11:40:02
Hvor mange kommer der ca.??

  -   2012-08-16 20:53:05
Kan de fryses ned mon? :-)

  -   2012-07-13 12:03:06
Hvor mange kommer der ca.??

  -   2012-05-17 13:01:54
Det kan anbefales at bruge kokosolie istedet for margarine, hvis man ligger inde med den slags. Det giver en helt fantastisk smag. Snitterne var meget populære herhjemme.

  -   2012-05-15 09:38:01
--> Jørgen Mogensen - er ikke sikker på, at det er sundt at spise hver dag :O

  -   2012-04-25 23:41:01
Super dejlige! Hvis dejen smulrer for meget, så skader det ikke at komme en sjat mælk ved. Dejen kan med fordel laves i en røremaskine med dejkrog. Jeg lavede en glasur med pasteuriserede æggehvider i stedet for vand. Det giver en dejlig, fast konsistens og en blank overflade. Tilføj evt. lidt citronsaft. Skal helt sikkert prøves med andre typer fyld (blåbær, jordbær, etc.). Vil også prøve at komme lidt kakao i dejen for at lave en chocolade variant :)

  -   2012-03-25 16:22:10
Så nemme og gode.....

  -   2011-07-09 14:48:59
mums... de er så lækre, og jeg elsker dem. jeg spiser dem (næsten) hver morgen, og de er en fast del af madpakken til mine børn. mummss....

  -   2011-06-17 13:23:44
Lækre og nemme at lave. Jeg synes dog at "pladerne" er blevet lidt tykke, så hvis man ikke har en meget stor ovn, skal man måske overveje at dele dejen på 2 plader.

  -   2011-05-21 19:29:31
FULDSTÆNDIG FANTASTISKE!

  -   2011-05-09 18:02:04
Det er en god ide at prikke dejen med en gaffel.. så "bobler" den ikke op, og den bliver fin glat.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvis dejen hænger fast i bordet, kan den rulles ud mellem to stykker bageparpir