Hindbærsnitter 02
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : rising sun Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingredienserne blandes sammen.
Dejen rulles ud i pladens størrelse, lægges på og deles på langs i fire dele.
Bages derefter i ca. 15 minutter ved 220 grader C. alm. ovn.
Lægges sammen med hindbærmarmelade og glaseres med hvid glasur. Til sidst kan man drysse krymmel på som pynt. Skæres ud i små firkanter. Bestem selv hvor meget marmelade du ønsker at komme imellem. Det samme gælder antallet af hvor mange stk. man ønsker. Jo mindre des flere. Tips: Nydes til kaffen af voksne. Nydes til kakaoen af børn. |
|
Opskriften er vist 156435 gange,
og udskrevet 2973 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (407 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-02-15 13:35:01 Jeg lægger dem sammen inden bagning og så bliver opskriften perfekt👍 Soul - 2017-03-20 06:27:36 Super gode og nemme at lave :-P Soul - 2017-01-10 06:32:41 De er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lækre... mums :-P Aase - 2015-09-22 12:40:45 Kan de frydes ? Karoline - 2014-08-10 16:18:30 Rigtig god opskrift, kan varmt anbefales herfra! :-) Frandsen - 2013-08-18 20:17:06 Der er godt nok ikke meget smag i dem - prøv at tilsætte vanillesukker. Ellers kan Mette Blomsterbergs hindbærsnitter varmt anbefales - de er bare super gode! :) Sabine - 2013-08-02 13:19:23 Hvor mange snitter bliver det ca? Nanna & Lotte - 2013-06-25 16:14:18 Wauw, vi er imponeret! Virkelig fuldstændig helt igennem fantastiske!!!!!!!!!!!!! :))) anonym - 2013-06-07 11:44:55 En ide er at rulle dejen ud mellem 2 stykker bagepapir og lægge det i køleskabet min 15 min. Så knækker det ikke så nemt når man laver hindbærsnitterne. Frederikke - 2013-06-05 13:46:00 Skal de 100 gr. flormelis ned i dejen, eller er det til glasuren? :-) Oscar Malmros - 2013-02-16 11:40:02 Hvor mange kommer der ca.?? Camilla - 2012-08-16 20:53:05 Kan de fryses ned mon? :-) Emilie - 2012-07-13 12:03:06 Hvor mange kommer der ca.?? Line - 2012-05-17 13:01:54 Det kan anbefales at bruge kokosolie istedet for margarine, hvis man ligger inde med den slags. Det giver en helt fantastisk smag. Snitterne var meget populære herhjemme. Mig - 2012-05-15 09:38:01 --> Jørgen Mogensen - er ikke sikker på, at det er sundt at spise hver dag :O Leoness - 2012-04-25 23:41:01 Super dejlige! Hvis dejen smulrer for meget, så skader det ikke at komme en sjat mælk ved. Dejen kan med fordel laves i en røremaskine med dejkrog. Jeg lavede en glasur med pasteuriserede æggehvider i stedet for vand. Det giver en dejlig, fast konsistens og en blank overflade. Tilføj evt. lidt citronsaft. Skal helt sikkert prøves med andre typer fyld (blåbær, jordbær, etc.). Vil også prøve at komme lidt kakao i dejen for at lave en chocolade variant :) Pia - 2012-03-25 16:22:10 Så nemme og gode..... jørgen mogensen - 2011-07-09 14:48:59 mums... de er så lækre, og jeg elsker dem. jeg spiser dem (næsten) hver morgen, og de er en fast del af madpakken til mine børn. mummss.... Tenna - 2011-06-17 13:23:44 Lækre og nemme at lave. Jeg synes dog at "pladerne" er blevet lidt tykke, så hvis man ikke har en meget stor ovn, skal man måske overveje at dele dejen på 2 plader. Nadja - 2011-05-21 19:29:31 FULDSTÆNDIG FANTASTISKE! Heidi - 2011-05-09 18:02:04 Det er en god ide at prikke dejen med en gaffel.. så "bobler" den ikke op, og den bliver fin glat. Johanne og mie - 2005-01-01 01:01:01 hvis dejen hænger fast i bordet, kan den rulles ud mellem to stykker bageparpir |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne