Indiske lammespid
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Lad yoghurten dryppe af 1 time i et kaffefilter.
Bland yoghurten med de øvrige ting til marinaden. Skær et par små snit i hver mørbrad, så marinaden kan trænge ind. Læg mørbradene i et halvdybt fad og hæld marinaden over. Vend og drej kødet lidt, så det er dækket af marinade. Læg folie over og sæt fadet i køleskabet 1 døgn. Vend mørbradene et par gange under marineringen. Stik mørbradene på spiddene på langs og 2 på hvert spyd. Pensl kødet med lidt olie og grill dem 3-4 min. på hver side ved kraftig varme og ret tæt ved grillelementet. Server Chutney og basmatiris til. |
|
Opskriften er vist 13543 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne