Grillstegte lammeribben
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : |
|
|
Skær ribbenene ud i 4 portionsstykker. Lægges i en gryde med koldt letsaltet vand, og koges ved svag varme i ca. ½ time.
Hvidløgsfedene pilles og presses og massen fordeles over ribbenene. Drys med peber og evt. salt efter behov, og steg ribbenene under grillen i ovnen 10-15 min. til de er sprøde og gyldne. Eller endnu bedre : Gør havegrillen klar og steg benene ved kraftig varme til de er gyldne. Under stegningen lægges kviste af frisk timian på gløderne. Hertil passer kartofler, salat og godt brød. |
|
Opskriften er vist 42323 gange,
og udskrevet 800 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine :D - 2008-07-03 16:31:13 Det lyder og smager vildt godt ..:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne