Marinerede lammeribben

Marinerede lammeribben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lammeribben
1 tsk.tørret rosmarin
 salt
 sort peber
2 spsk.olie
2 spsk.sojasauce
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
1 tsk.honning
 stødt ingefær
 
Opskrift:
Skær ribbenene ud i 4 portionsstykker. Snit kødsiden med en skarp kniv og gnid kødet med rosmarin, salt og peber. Pisk olie, soja, tomatpuré, honning og ingefær godt sammen.

Vend ribbenene flere gange i marinaden, og læg dem på rist over en bradepande med den ridsede side opad. Stil bradepanden i en 180-200 grader varm ovn på midterste ribbe, og steg benene i ca. 45 min. Under stegningen pensles hyppigt med marinaden.

Hertil passer salat af hvide bønner eller salat og bagte kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 53336 gange,
og udskrevet 1359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-30 19:25:00
Himmelsk! Jeg havde lavet få ændringer i marinaden, hvilket vil sige; + 2 dl rødvin og honning erstattet med ahornsirup.

  -   2007-10-29 18:32:32
Simpelthen himmelsk - er helt vild med denne opskrift