Lammerullesteg 02

Lammerullesteg 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 udbenet lammebryst
1 bundtpersille
 rosmarin
 mynte
2 fedhvidløg
 salt
 peber
50 g.smør
4 dl.rødvin
4 porre i stykker
 
Opskrift:
Fjern alle hinder og overflødigt fedt fra lammebrystet, og rul det sammen om persille, rosmarin, mynte, presset hvidløg, salt og peber. Snøres sammen med bomuldsgarn og brunes i en gryde med smørret.

Overhældes med rødvinen og småkoger ved svag varme i ca. 45 min. De sidste 15 min. sammen med porrerne.

Stegen hviler i 10 min. mens saucen koges ind og smages til.

Hertil passer aspargeskartofler og mintchutney





karakterer:
Opskriften er vist 20119 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu