Lammerullesteg 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Fjern alle hinder og overflødigt fedt fra lammebrystet, og rul det sammen om persille, rosmarin, mynte, presset hvidløg, salt og peber. Snøres sammen med bomuldsgarn og brunes i en gryde med smørret.
Overhældes med rødvinen og småkoger ved svag varme i ca. 45 min. De sidste 15 min. sammen med porrerne. Stegen hviler i 10 min. mens saucen koges ind og smages til. Hertil passer aspargeskartofler og mintchutney |
|
Opskriften er vist 20209 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne