Honningben af lam
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Beklæd en bradepande med stanniol.
Læg risten i og placer lammebrystet oven på.
Rør honning, æblecidervineddike, soya, salt og groft sort peber sammen. Pensl kødet på begge sider med kryddersovsen. Steg kødet ved 175 grader i 45-60 min. Pensl det flere gange under stegningen og vend det også en gang. Læg kødet på et skærebræt, drys med de hakkede krydderurter og tryk dem ned i kødet. Skær kødet i stykker langs med benene og server det med det samme. Serveres med Bagte kartofler, rødbedesalat eller grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 9489 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne