Fyldte majspandekager

Fyldte majspandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte majspandekager, billede 4 Fyldte majspandekager, billede 1 Fyldte majspandekager, billede 2 Fyldte majspandekager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Majsmel
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Korianderfrø
70 gram Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Chili stærk, stødt
0.5 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Fetaostsalat:
200 gram Feta. 50+
2 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
2 Salatløg 1 mellemstort salatløg vejer ca. 200 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Dressing:
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Dej:
Bland de to slags mel og pisk mælken i, sammen med æggene. Lad dejen hvile i køleskabet, mens fyldet tilberedes.

Fyld:
Rens champignon og skær dem i skiver. Hak løget og skær peberfrugten i tern. Smelt smørret i en gryde. Svits løg og champignon ved kraftig varme. Tilsæt peberfrugterne og de øvrige ingredienser, undtagen osten. Kog fyldet i ca. 3 min.

Bag pandekagerne.

Fordel fyld og halvdelen af osten på pandekagerne. Rul pandekagerne sammen, læg dem i et smurt ovnfast fad og drys med resten af osten.

Gratiner pandekagerne ved 225 grader C. alm. ovn i 10 min.

Fetaostsalat:
Afdryp fetaosten og skær den i tern. Skær agurken i tern og hak løgene fint. Bland fetaost med agurk, løg og hakket dild.

Rør dressing af olie, eddike, presset hvidløg, sennep og honning og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og den kan serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 80349 gange,
og udskrevet 1898 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14091 (3355 kcal)
KJ pr. Pers. 3522 (838 kcal)
Vægt ialt 2596 gram
Vægt pr. Pers. 649 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 542 KJ (129 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-12 12:26:43
Jeg har lavet denne et par gange nu med kæmpe succes! Blev meget overrasket over hvor simpelt det egentlig var at lave pandekagerne selv Maks stjerne herfra! Jeg har dog haft udskiftet champignonerne med oksekød (i forholdet 1:1) også har jeg valgt at tilsætte frisk baby spinat i salaten for.

  -   2014-08-02 21:03:26
Smager rigtigt godt det hele!!! Vi stegte champignonerne ved siden af til dem, der ville have dem, fordi ikke alle i familien bryder sig om champignoner, og så erstattede vi med oksekød. Salat og dressing klæder hinanden perfekt :-)

  -   2010-12-29 12:48:38
En helt igennem skøn opskrift. Hvis nu der er nogen i familien der ikke kan lide champignoner (tro det, eller ej - de findes altså), så kan man lave fyldet med hakket oksekød i stedet for champignoner. Vi lagde også lidt cheddar inden i, og dryssede lidt udenpå inden de kom i ovnen. Det var bestemt ikke skidt. Salaten og dressingen er også fantastisk til.

  -   2008-08-07 12:37:10
Super gode pandekager! Og salaten med agurker passer rigtig godt til retten. Dressingen til salaten er også super god! Helt sikkert en ret vi vil prøve igen!

  -   2008-08-04 19:16:41
Det var bare en super lækker ret. især pandekagerne samt salaten passer perfekt til pandekagerne

  -   2008-01-18 19:29:41
mmm...Det er bare nogle dejlige pandekager!