Fyldte majspandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Majsmel
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Korianderfrø
70 gram Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Chili stærk, stødt
0.5 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Fetaostsalat:
200 gram Feta. 50+
2 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
2 Salatløg 1 mellemstort salatløg vejer ca. 200 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Dressing:
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 14091 (3355 kcal)
KJ pr. Pers. 3522 (838 kcal)
Vægt ialt 2596 gram
Vægt pr. Pers. 649 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 542 KJ (129 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)