Fiskepakke
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Form et stort stykke alufolie. Skær fiskene i strimler, snit forårsløgene, courgetten/squashen og peberfrugten i små stykker. Fordel grønsagerne og fisken i alufolien, tilsæt citronsaft, salt og peber der er pisket sammen. Alufolien foldes nu op omkring fyldet og lukkes.
Sættes på grillen i 8-10 min. alt afhængig af hvor store stykker fisken er delt i. Spises med salat. |
|
Opskriften er vist 24664 gange,
og udskrevet 750 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-02-17 09:08:54 Smager dejligt, men kan også bages i ovnen ved 200 gr. i ca 25 min. Til den meget sultne, kan der serveres aspargeskartofler til og stadig bruge den samme kold sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne