Pasta med torsk i tomatsauce

Pasta med torsk i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mr. zee

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.fersk torskefilet
1 ds.hakkede tomater
1 løg
2 fedhvidløg
1 pk.frisk pasta
2 spsk.olivenolie
 
 hvedemel til panering af torsken
 
Opskrift:
Skær løget i ringe. Hak hvidløget fint. Del torskefileten i jævne portions stykker. Vend torskestykkerne i melet. Torsken brunes nu af på begge sider en pande sammen med løg og hvidløg i olivenolien. De hakkede tomater hældes over.

Pastaen koges til halvdele af kogetiden der anført på pakken er gået. Pastaen dryppes af og kommes over i tomatsaucen, det hele vendes rundt til det er jævnt fordelt. (Torskestykkerne skal smuldre). Retten simrer nu under låg ved svag varme i ca. 5 min. Omrøres et par gange.

Serveres m. frisk reven parmesan og groft brød.

Tips:

Nem mad på ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 19366 gange,
og udskrevet 422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-05 16:58:46
spild af god torsk!!