Pasta med torsk i tomatsauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : mr. zee Indsendt : Red : |
|
|
Skær løget i ringe.
Hak hvidløget fint.
Del torskefileten i jævne portions stykker.
Vend torskestykkerne i melet.
Torsken brunes nu af på begge sider en pande sammen med løg og hvidløg i olivenolien.
De hakkede tomater hældes over.
Pastaen koges til halvdele af kogetiden der anført på pakken er gået. Pastaen dryppes af og kommes over i tomatsaucen, det hele vendes rundt til det er jævnt fordelt. (Torskestykkerne skal smuldre). Retten simrer nu under låg ved svag varme i ca. 5 min. Omrøres et par gange. Serveres m. frisk reven parmesan og groft brød. Tips: Nem mad på ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 19327 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer kp - 2007-01-05 16:58:46 spild af god torsk!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne