Lammemørbrad
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr de hele små mørbrader med salt og peber og brun dem i smørret. Steges ca. 6 min under hyppig vending. Hviler i 10 min.
Kantareller: Kantarellerne børstes rene inden de steges i smørret på panden. Krydres med salt og peber, og hæld fløden over og lad den koge op. Vi har serveres lammemørbraderne med Pommes fondant, og denne opskrift finder du lige her Tips: Lammemørbrader vejer omkring 100g stykket |
|
Opskriften er vist 117502 gange,
og udskrevet 2510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne