Saturday Night Special Seafood Cakes
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Mexico Kilde : Santa Maria Indsendt : |
|
|
Hak torskefileterne fint i en foodprocessor. Tilsæt æg, jalapeño og krydderimix og blend igen. Hæld mælk i, lidt ad gangen, til farsen er jævn. Vend forsigtigt purløg og rejer i farsen. Form seafood cakes ved hjælp af 2 store skeer og steg dem i smørret ved svag varme.
Tilbered i mellemtiden risene på følgende måde. Svits løgene i smør eller olie til de er bløde, tilsæt ris, salt og vand. Lad det koge under låg til risene er færdige. Bland spinaten i lidt før risene er færdige. Servér med nystegte seafood cakes, avocadoskiver, lime og taco sauce. |
|
Opskriften er vist 7937 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne