Saturday Night Special Seafood Cakes

Saturday Night Special Seafood Cakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Mexico

MexicoKilde : Santa Maria

Indsendt :     

Ingredienser:
450 g.torskefilet
100 g.pillede rejer
1 æg
1 dl.mælk eller fløde
 Lidt frisk purløg (ca. 10 cm)
25 g.Smør
 
 Rice pilaff:
 smør eller olie
1 løg finthakket
200 g.hakket spinat
4 dl.ris
 salt
8 dl.vand
1 spsk.Green Jalapeño
2 tsk.Taco Spice Mix Original
1 avocado
1 lime eller citron
1 glasTaco Sauce mild
 
Opskrift:
Hak torskefileterne fint i en foodprocessor. Tilsæt æg, jalapeño og krydderimix og blend igen. Hæld mælk i, lidt ad gangen, til farsen er jævn. Vend forsigtigt purløg og rejer i farsen. Form seafood cakes ved hjælp af 2 store skeer og steg dem i smørret ved svag varme.

Tilbered i mellemtiden risene på følgende måde. Svits løgene i smør eller olie til de er bløde, tilsæt ris, salt og vand. Lad det koge under låg til risene er færdige. Bland spinaten i lidt før risene er færdige.

Servér med nystegte seafood cakes, avocadoskiver, lime og taco sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 7937 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu