Torsk og muslinger i tomat/aubergine

Torsk og muslinger i tomat/aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 frisk torskefilet
 friske blåmuslinger
 tomater
 auberginer
 rødløg
 bladpersille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ta' en ordentlig portion solmodne tomater skær i mindre bidder, f.eks. 1/2 - 1/4 auberginer også skæres i mindre terninger, skær rødløget i kvarte - sauter alle ingredienser i en god olie tilsat lidt smør - tilsæt nogle hele hvidløg kryder med salt og peber - tilsæt lidt vand og lad det hele simre i en halv time til tre kvarter - du kan evt. tilsætte et par dråber pipi-piri olie - men pas på den en stærk - fisk vinder ofte i smag ved et krydret modspil - husk også at krydre med salt og peber efter smag - kom også lidt bladpersille i retten. Tilbered et par håndfulde blåmuslinger - vask dem grundig, sauter dem i olie tilsæt lidt hvidvin - et par minutter er nok de skal blot lige åbne sig op. Skær torskefileten i mindre bidder og tilsæt i retten - skal kun ha' et par minutter - tilsæt tilsidst muslinger (hele i skaller) - drys persille over og retten er klar - himmerisk !





karakterer:
Opskriften er vist 8902 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu