Torsk og muslinger i tomat/aubergine
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Ta' en ordentlig portion solmodne tomater skær i mindre bidder, f.eks. 1/2 - 1/4 auberginer også skæres i mindre terninger, skær rødløget i kvarte - sauter alle ingredienser i en god olie tilsat lidt smør - tilsæt nogle hele hvidløg kryder med salt og peber - tilsæt lidt vand og lad det hele simre i en halv time til tre kvarter - du kan evt. tilsætte et par dråber pipi-piri olie - men pas på den en stærk - fisk vinder ofte i smag ved et krydret modspil - husk også at krydre med salt og peber efter smag - kom også lidt bladpersille i retten. Tilbered et par håndfulde blåmuslinger - vask dem grundig, sauter dem i olie tilsæt lidt hvidvin - et par minutter er nok de skal blot lige åbne sig op. Skær torskefileten i mindre bidder og tilsæt i retten - skal kun ha' et par minutter - tilsæt tilsidst muslinger (hele i skaller) - drys persille over og retten er klar - himmerisk !
|
|
Opskriften er vist 8902 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne