Grønt fiskefad
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Læg torskefileterne på en stor pande. Hæld mælken over og tilsæt laurbærblad samt salt og peber. Lad fisken pochere i ca. 10 min. til den er mør. Tag den op med en hulske, del den i flager, der blandes med det hakkede æg.
Kog spinaten efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af. Smelt smørret i en kasserolle og svits det hakkede løg til det er gennemsigtigt. Rør alt melet i på én gang og spæd op med fiskelage og mælk. Lad saucen koge 2 min. Smag til med muskatnød. Vend fisk og æg i. Læg spinaten lagvis med fiskesaucen i en smurt, høj ovnfast form. Øverste lag skal være spinat. Knus knækbrødet til rasp og drys det over retten. Stil fadet i en varm ovn ved 180 grader i 20 min. Pynt med halve tomatskiver. |
|
Opskriften er vist 24429 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne