Grønt fiskefad

Grønt fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torskefilet
1.5 dl.skummetmælk
1 laurbærblad
 salt
 peber
1 hårdkogt æg
500 g.frossen hel spinat
 
 Sauce:
1.5 dl.skummetmælk
25 g.smør
1 løg
2 spsk.hvedemel
 Muskatnød, friskrevet
 
 Desuden:
1 stykke knækbrød
1 stor tomat
 
Opskrift:
Læg torskefileterne på en stor pande. Hæld mælken over og tilsæt laurbærblad samt salt og peber. Lad fisken pochere i ca. 10 min. til den er mør. Tag den op med en hulske, del den i flager, der blandes med det hakkede æg.

Kog spinaten efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af.

Smelt smørret i en kasserolle og svits det hakkede løg til det er gennemsigtigt. Rør alt melet i på én gang og spæd op med fiskelage og mælk. Lad saucen koge 2 min. Smag til med muskatnød. Vend fisk og æg i. Læg spinaten lagvis med fiskesaucen i en smurt, høj ovnfast form. Øverste lag skal være spinat. Knus knækbrødet til rasp og drys det over retten. Stil fadet i en varm ovn ved 180 grader i 20 min. Pynt med halve tomatskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 24429 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu