Lyonsnitter
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørdej:
Smørret smuldres i melet tilsat bagepulver. Heri æltes sukker og æggeblommer. Mørdejen æltes godt sammen, og udrulles på en bradepande eller bageplade med kant. Forbages i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn i ca. 20 min. Stikkes evt. med en gaffel for at give lufthuller. Marengsmasse: Marcipanen deles evt. i mindre klumper inden den røres sammen med de øvrige ingredienser til en jævn masse. Når mørdejsbunden er forbagt sprøjtes først en kant maronmasse rundt i kanten, sprøjt dernæst striber diagonalt på bunden. Imellem disse striber sprøjtes hindbærmarmeladen. Bages nu ved 200 grader C. alm. ovn ca. 15 minutter til overfladen er gylden. Skæres ud i snitter menes at kagen stadig er varm vi har skråret dem i 5x10 cm. smitter. |
|
Opskriften er vist 6460 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne