Farsbrød med spinat og feta
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl spinaten grundigt og fjern de groveste stilke. Pil og hak løget. Smelt smørret og lad løget svitse heri. Tilsæt spinaten og lad den dampe, til det netop falder sammen.
Bland kødet med rasp og rør æggene i et ad gangen. Rør mælk i. Krydr med salt, peber, knust hvidløg og merian. Tryk spinaten fri for væde og bland den i farsen sammen med feta. Kom farsen i en form (1½ l) beklædt med bagepapir. Bag farsbrødet i 1-1 ¼ time ved 200 grader C. alm. ovn i den nederste halvdel af ovnen. Server med kartofler og persillesmør eller brød og salat. |
|
Opskriften er vist 66716 gange,
og udskrevet 1663 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine - 2016-10-08 19:33:50 Tror at man med fordel kan tilføje farsen stenfri oliven Helle - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt champignons..smager rigtig godt! Mums... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne