Farsbrød med spinat og feta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Spinat, frisk nippet for stilke
1 Salatløg 1 mellemstort salatløg vejer ca. 200 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Merian, tørret
   
100 gram Feta. 40+
   
Energi:
KJ total 7807 (1858 kcal)
KJ pr. Pers. 1951 (464 kcal)
Vægt ialt 1362 gram
Vægt pr. Pers. 340 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 573 KJ (136 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)