Bulgur med kylling

Bulgur med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandKilde : Forbrugernes Hus

Indsendt :      Red :
Bulgur med kylling, billede 4 Bulgur med kylling, billede 1 Bulgur med kylling, billede 2 Bulgur med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
300 gram Kyllingestrimler Kyllingestrimler skæres sædvanligvis af kyllingefilet
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
200 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
200 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kog bulguren efter anvisningen på posen.

Opvarm olien i en dyb pande og svits hakket løg og knust hvidløg, indtil løgene er klare.

Tilsæt kyllingekødet og svits til kødet har fået farve. Tilsæt peberfrugt i tern og grofthakkede champignon og svits yderligere 3-5 minutter.

Tilsæt den kogte bulgur, majs, ærter, grønsagsbouillon, soya, timian, salt og peber og bland det hele godt.Varm retten igennem under konstant omrøring.

Tips:

Variation:
Erstat kyllingekødet med fx kalkunkød og udskift bulguren med ris eller cous cous.

Server med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 173120 gange,
og udskrevet 4234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (49 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10088 (2402 kcal)
KJ pr. Pers. 2522 (600 kcal)
Vægt ialt 1856 gram
Vægt pr. Pers. 464 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 543 KJ (129 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-09 16:03:35
Gør som i opskriften og tilsætter yderligere squash, ingefær og lidt karry....så bliver den helt perfekt.

  -   2015-09-06 21:41:25
super ret!!! Kom lidt karry i.

  -   2013-05-12 16:34:42
Fantastisk ret!! min datter og søn på 4 spurgte om der var mere de ELSKEDE den

  -   2013-02-24 15:24:25
Total yndlingsret, smager så godt og er vildt lækkert:-)

  -   2012-01-30 18:45:00
Synes den manglede smag og puha hvor blev den saltede.

  -   2012-01-28 20:02:52
Jeg fuldte opskriften til punkt og prikke. Det blev til en omgang smagløst brun grød. Overhovedet ikke en succes. Vi kunne ikke engang få os selv til at spise op.

  -   2011-06-06 17:40:25
Smager også vildt godt med hakket oksekød i stedet for kylling... mums!

  -   2011-03-06 18:01:46
Smager ikke af meget - den magler krydderi.

  -   2011-01-18 15:09:50
Fantastisk ret, den er bare så nem og hurtig at lave, og min lille dreng på 1 år elsker det!

  -   2011-01-08 11:12:45
For at give retten mere orientalsk smag, kan man med fordel rive noget frisk ingefær i + chili. Så smager den bare lækkert!

  -   2010-09-29 11:59:08
Laver den igen og igen, undlader majs, da det bliver for sødt, men tilsætter squas istedet. En virkelig god ret..

  -   2009-08-10 19:09:37
Jeg lavede den udgave june foreslår. Som skrevet ungerne slikkede gryden.

  -   2005-01-01 01:01:01
kan også laves af rester af kold kylling og friske rå grønsager.

  -   2005-01-01 01:01:01
SKØN ret. Jeg svitsede kyllingestykker med løg først, kom lidt olie ved og stegte derefter de ukogte bulgurkorn, som lige stegte med et øjeblik. Dernæst kom jeg bouillon ved og lod det koge 10.15 min (se tid på bulgurposen) og da der var ca. 5 minutters kgetid tilbage kom jeg resten i. Jeg undlod champignin, men brugte i stedet squash. Det blev spise op rub og stub :o)

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækkert, syntes især pigerne i familien