Bulgur med kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
300 gram Kyllingestrimler Kyllingestrimler skæres sædvanligvis af kyllingefilet
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
200 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
200 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10088 (2402 kcal)
KJ pr. Pers. 2522 (600 kcal)
Vægt ialt 1856 gram
Vægt pr. Pers. 464 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 543 KJ (129 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)