Dahorp
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i tern og brun det i smør. Tilsæt hakket løg, hvidløg, suppevisk og strimlet peberfrugt.
Lad det brune et øjeblik. Hæld bouillon ved og kog det i 30 minutter.
Tilsæt risene og lad det koge yderligere 20 minutter. Smag retten til med peber og eddike. Tag suppevisken op, og server retten. |
|
Opskriften er vist 26792 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer pia - 2008-01-10 17:47:04 måske man ikke skulle komme peberfrugten i allerede fra starten. du koger strukturen og meget af smagen ud af den. og det er jo synd når peberfrugt er en utrolig lækker grønsag Per - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig fyldig smag, men lige lidt nok ris til 4 pers., en anden gang ville jeg tilsætte 1-2 dl. ris mere og lidt ekstra vand. Jakob - 2005-01-01 01:01:01 Brugte svinekød i stedet for lam. Men det gjorde ikke noget. Smagte utroligt godt og er meget nem at lave. Jeg vil nu ikke tilføre grønpeber næste gang, da jeg ikke synes det smager godt kogt. Men det er nok bare mig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne