Sprængt sylte
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Læg flæsk, skanker og tunger i en gryde. Hæld så meget vand ved, at det dækker kødet. Kog op og skum omhyggeligt. Kom persille, timian, laurbærblade, peber, allehånde og løg i og kog under låg i ca. 2 timer til kødet er mårt. Tag kødet op og skær det i små terninger. kog suppen ind imens. Læg kødet lagvis med krydderiblandingen i en skål. Hæld så meget suppe over at det lige præcis dækker kødet. Sæt sylten til afkøling. Vend sylten ud på et fad, og den er klar til servering, kan evt serveres med groft brød, sennep, og syltede rødbeder.
|
|
Opskriften er vist 14270 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne