Sprængt sylte

Sprængt sylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.letsprængt kogeflæsk
2 letsprængte svineskanker
2 letsprængte svinetunger
 vand
1 bdt.persille
2 kvistetimian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 hele allehånde
3 løg
 
 Krydderblanding:
1 tsk.peber
1 tsk.stødt allehånde
 
Opskrift:
Læg flæsk, skanker og tunger i en gryde. Hæld så meget vand ved, at det dækker kødet. Kog op og skum omhyggeligt. Kom persille, timian, laurbærblade, peber, allehånde og løg i og kog under låg i ca. 2 timer til kødet er mårt. Tag kødet op og skær det i små terninger. kog suppen ind imens. Læg kødet lagvis med krydderiblandingen i en skål. Hæld så meget suppe over at det lige præcis dækker kødet. Sæt sylten til afkøling. Vend sylten ud på et fad, og den er klar til servering, kan evt serveres med groft brød, sennep, og syltede rødbeder.





karakterer:
Opskriften er vist 14270 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu