Kyllingesylte

Kyllingesylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.brød
 
120 g.kogt kylling
1 hønse bouillonterning
2.5 dl.vand
3 Husblas, blade
50 g.sukkerfri rødbeder
 krydderier efter smag evt. peberkorn
 sennep
 
Opskrift:
Kyllingen koges med laurbærblade og krydderier. Den udblødte husblas opløses i bouillonen og hældes over kyllingekødet. Når det er stivnet, spise den med groft rugbrød, sukkerfri rødbeder, stærk sennep og 250 g grøntsager efter eget valg.





karakterer:
Opskriften er vist 23372 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-14 16:02:45
jeg kan ikke få min kylling sylte stiv