Lamme- og vagtelsylte med lille torvesalat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tern på ca. 2x2 cm., lægges i et fad og drysses med salt og peber.
Løg, hvidløg, persille vendes i kødet, og vin og fond hældes over.
Stilles koldt i 12 timer.
Det hele kommes derefter i en gryde, bringes i kog og simrer svagt i ca. 1 1/2 time. Vagtelbrysterne krydres, pakkes ind i spinatblade og dampes i 3 minutter i lidt vand. I en postejform fordeles lammekødet med vagtelbryster i midten. Fonden, kødet er kogt i, sies gennem et klæde og reduceres, til der er ca. 3 dl. Husblas opblødes i koldt vand, knuges fri for væde og piskes i den varme fond. 1-2 spsk. friske hakkede krydderurter kan tilsættes fonden inden den hældes over kødet. Stilles i køleskab til afkøling. Den er bedst efter 2 dage på køl. Anrettes i små skiver omgivet af en eller flere slags af årstidens salater, vendt i let vinaigrette. Vinaigrette: Senneppen piskes med eddiken. Olien piskes gradvist heri, som når man laver mayonnaise. Til sidst piskes vandet i og der krydres let med peber. |
|
Opskriften er vist 9762 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne